Dan kun je gewoon meelopen met de Wandelingen en Dinners! Tijdens het bestellen kun je dit aangeven. De restaurants krijgen deze info in hun overzichten en zullen hier
rekening mee houden.

Vul per persoon de dieetwensen in, tijdens het bestellen op de website:

Of, als je via de app bestelt:

Ben je het vergeten door te geven? Je kunt, tót 48 uur voor het evenement, dit nog aanpassen in je ticket.

Stap 1: ga naar je actieve tickets

Stap 2: selecteer je ticket

Stap 3: selecteer de persoon waar je iets wilt wijzigen

Stap 4: (de)selecteer de allergieën die van toepassing zijn, of vul zelf iets in, en selecteer "Opslaan"

KLAAR! 😃