Dieetwensen kun je tijdens het bestellen doorgeven, maar ook nadat je bestelt hebt kun je ze nog wijzigen of toevoegen. Zowel op de website als in de app is dit mogelijk.

Tijdens het bestellen, op de website:

Bij stap 2 van het bestelproces kun je eventuele allergieën invullen.

Tijdens het bestellen, via de app:

In het eerste scherm (waar je ook het aantal personen invult), kun je per persoon aangeven welke dieetwensen/allergieën hij of zij heeft. Tik op "Persoon 1" om wijzigingen aan te brengen.

Na het bestellen, via de app

Ben je het vergeten door te geven? Of heeft iemand van je gezelschap het later doorgegeven? Je kunt, tót 48 uur voor het evenement, dit nog aanpassen.

Dat kan alleen via de app, en dit doe je in je ticket.

Stap 1: ga naar je actieve tickets

Stap 2: selecteer je ticket

Stap 3: selecteer de persoon voor wie je iets wilt wijzigen

Stap 4: (de)selecteer de allergieën die van toepassing zijn, of vul zelf iets in, en selecteer "Opslaan"

KLAAR! 😃