1: Zorg voor een unieke Wijn/Bier-Spijs combinatie

De kwaliteit van het evenement en jouw presentatie valt of staat bij een goede verdeling van Wijn/Bier-Spijs combi's. Dus géén dubbele ingrediënten en een gelijke vis/vlees verdeling.

2: Geef je Wijn/Bier-Spijs combinatie ruim op tijd door

Daarmee voorkomen we dat Gebod 1 per ongeluk overtreden wordt. De deadline is altijd 2 weken voor het evenement.

3: Géén disposables

De gasten komen langs om jouw restaurant te leren kennen. Dan is plastic geen goede eerste indruk.

4: Service aan tafel

Schenk de wijn aan tafel uit, serveer de gerechten uit en laat de gasten aan tafel zitten. Lopend buffet en wijn vooraf ingeschonken op de bar klaar zetten is not done.

5: Leg je Wijn/Bier-Spijs combinatie uit, áán tafel

De gasten weten vooraf niet wat je gaat serveren. Licht dit dus mondeling toe aan tafel. Een perfect moment om jouw concept en expertise te showen aan de gast!

Heeft u het antwoord gevonden?