Klik linksonder op het evenement waar je aan meedoet. Hier vind je alle informatie over het evenement. Het scherm is verdeeld in 5 onderdelen:

1. Algemene info: Hoeveel kaarten zijn er verkocht en wanneer is die wandeling eigenlijk?
  2. Gerechten en wijnen/bieren (niet van toepassing bij Surprise Dinner): Wat ga je serveren? Net zo belangrijk: wat doet de rest?
  3. Dieetwensen: alle dieetwensen van de gasten op een rijtje.
  4. Ronde overzicht: Aantal gasten per ronde en grootte van de groepen
  5. Printen: Mocht je het liever op papier willen, kun je hier klikken voor een printversie