In verband met het coronavirus zul je begrijpen dat ook wij maatregelen moeten treffen.

In het kort:

  • Alle Wijn- en BierSpijs Wandelingen van maart, april, mei en juni zijn verplaatst naar een later moment dit jaar.
  • Heb je een ticket voor een van deze wandelingen? Dan heb je van ons een mailtje ontvangen met de nieuwe datum. Deze data kun je nu ook terugvinden in onze culinaire agenda! Je tickets zijn natuurlijk geldig voor deze nieuwe datum.
  • Ook zijn er een aantal wandelingen in juli, augustus en september verplaatst. We hebben wandelingen verplaatst, omdat er sinds de heropening van de restaurants op 1 juni is gebleken dat de 1,5 meter maatregel niet overal gewaarborgd kan worden tijdens de wandeling.
  • Heb je een ticket voor een van deze wandelingen? Dan heb je uiteraard een mail van ons ontvangen met de nieuwe datum. Ook hier geldt weer; je tickets zijn geldig voor de nieuwe datum!
  • Tijdens veel WijnSpijs Wandelingen werken we nu met tijdschema's. Zo kunnen wij en de restaurants jouw veiligheid altijd garanderen. Als dit voor jouw wandeling het geval is, ontvang je vanzelf een mail van ons.

Je begrijpt dat we worden overspoeld met vragen. Het zijn er zóveel dat we niet alle vragen individueel kunnen beantwoorden, hoe graag we ook zouden willen.

Heeft u het antwoord gevonden?