Hoewel je maar 1 ticket nodig hebt als 'toegangsbewijs' voor de restaurants, raden we aan om je ticket te delen met de mensen met wie je de wandeling loopt.

Je hebt dan altijd een 'reserveticket', mocht bijvoorbeeld iemands telefoon uitvallen!

En: iedereen kan dan ook zijn eigen enquete invullen. Hoe meer ingevulde enquetes, hoe groter de kans dat jullie favoriete restaurant WijnSpijs Restaurant Van De Maand wordt!

Wat je moet doen als jij een ticket met iemand wilt delen:

1. Download de WijnSpijs App
  2. Log in met hetzelfde mailadres waar je mee bestelt hebt
  3. Open het ticket dat je wilt delen
  4. Rechtsboven zie je een klein icoontje met de tekst: "Deel ticket"
  5. Deel het ticket bijvoorbeeld via Whatsapp of e-mail
  6. Degene met wie je je ticket deelt krijgt een link, en op die pagina staat precies uitgelegd wat ze moeten doen. Voor de zekerheid, staat hieronder wat zij moeten doen om het geldige ticket op hun telefoon te krijgen

De tekst gaat door onder de afbeelding.

Hier staat de "Deel ticket" knop:

Wat je moet doen als iemand een ticket met jou deelt:

1. Download de (gratis) WijnSpijs App. De links staan onderaan deze pagina. Let op dat je NIET de WijnSpijs Restaurant App download!
  2. Heb je nog geen account? Dan moet je je eerst even registreren (30 sec. werk)
  3. Heb je al een account? Log dan in.
  4. Als het goed is heb je een berichtje van je medewandelaar gekregen waar een link in staat. Die ziet er zo uit: https://www.wijnspijs.nl/deeplink/participant/hele-lange-gekke-code
  5. Als je daarop klikt, kom je op een pagina op onze website.

Lees je die pagina op je computer?

1. Dan zie je ergens op de pagina een soort streepjescode staan
  2. Pak je telefoon erbij, en open de WijnSpijs App
  3. Op je telefoon, tik op het menu "Tickets" (onderin het scherm)
  4. Op je telefoon, tik op de knop "Activeer nieuw ticket"
  5. De camera van je telefoon opent zich
  6. Richt je telefoon op de code van stap 1, die je op je beeldscherm van je computer ziet
  7. Je hoort PIEP en het ticket staat op je telefoon!

Lees je die pagina op je telefoon?

1. Scroll naar beneden tot je een grote roze knop ziet met de tekst "Activeer ticket!"
  2. Tik op de knop
  3. PIEP! Het ticket staat op je telefoon

Dat was het! Veel plezier!