Naar aanleiding van de persconferentie op 8 december, verplaatsen we alle Wijn- en BierSpijs Wandelingen en Surprise Dinners in januari naar een later moment in 2021.

Heb je een kaartje voor 1 van deze Wandelingen of Surprise Dinners? Dan is deze automatisch ook geldig voor de wandeling op de nieuwe datum.

Je hoeft niks te doen: wij gaan achter de schermen hard aan het werk om alles opnieuw te organiseren.

Als dat klaar is, krijg je van ons een mailtje met de nieuwe datum. Heb je een hotmail of live e-mail adres? Dan kan het zijn dat we je in SPAM zitten. Voeg info@wijnspijs.nl toe aan je contacten om dit te voorkomen.

Als je het mailtje krijgt, is ook de datum op je ticket automatisch aangepast. Je hoeft alleen een 'pull down refresh' te doen of de app even opnieuw op te starten.

Je moet wel ingelogd zijn met hetzelfde e-mail adres als waar je je ticket mee gekocht hebt.