Cursus cadeau doen

Hoe kan ik de cursus cadeau geven, zonder dat hij/zij er vanaf weet?

Laura avatar
Geschreven door Laura
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat super leuk dat je de wijncursus cadeau wil doen!

Wat het makkelijkst is, is dat je de cursus op jouw eigen naam besteld. Jij krijgt dan alle informatie binnen, zodat het voor degene die je het cadeau doet nog een verrassing blijft.

Let op: de schermnaam kunnen wij achteraf niet wijzigen. Geef daar dus direct de naam van de ontvanger aan.

Daarna kan je ons een chat bericht of mailtje sturen met de gegevens van de ontvanger. We zullen hem/haar vervolgens op de hoogte brengen van de inloggegevens.

Wat hebben we nodig?

1. jouw bestelnummer

2. het e-mailadres van de ontvanger

3. de voor- en achternaam van de ontvanger.

4. een zelfverzonnen wachtwoord (bijvoorbeeld GefeliciteerdEdwin!)

Alvast bedankt voor je bestelling en veel plezier met geven!