Download de WijnSpijs App
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij de WijnSpijs app! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde culinaire wandelervaring. We willen dat je optimaal kunt genieten, dus laten we je snel wegwijs maken.

De tickets voor jouw smaakvolle avontuur staan klaar in de app. Zorg ervoor dat je inlogt met het e-mailadres waarmee je hebt besteld.

Eenmaal ingelogd, klik je op 'Tickets' en daar onthult zich jouw route en alle benodigde details. Onder het kopje 'Details' heb je zelfs de mogelijkheid om eventuele allergieën toe te voegen of aan te passen. Handig, toch? Maar let op, dit kan tot de vrijdag voor de wandeling tot 22:00 uur. En dan, het belangrijkste: jouw unieke ticketcode. Restaurants zullen deze scannen en je warm welkom heten.

We hebben twee verschillende WijnSpijs apps. We hebben een WijnSpijs app voor de gasten en een WijnSpijs Restaurant app voor de ondernemers. Het is belangrijk dat je de juiste app gebruikt! Haal deze twee niet door elkaar!

Klik hieronder voor de juiste app als WijnSpijs gast.

Alvast veel plezier gewenst tijdens jouw smaakvolle reis! Mocht je nog vragen hebben, we staan voor je klaar.

Proost op een onvergetelijke dag vol culinaire ontdekkingen!