Alle collecties
WijnSpijs Wandeling
Wat is de WijnSpijs Wandeling
Wat is de WijnSpijs Wandeling

Wat kan je tijdens de WijnSpijs Wandeling verwachten.

Laura avatar
Geschreven door Laura
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer is de WijnSpijs Wandeling?
De WijnSpijs wandeling vindt plaats op zondag tussen 12:00 en 17:00. Je loopt op jouw eigen tempo jouw vaste route die je in de app ziet staan. Zorg ervoor dat je in ieder geval voor 17:00 bij het laatste restaurant bent! Om de ultieme culinaire ervaring te garanderen, raden we aan om hier rond 16:30 te zijn. Op deze manier heb je ruim de tijd om volop te genieten van de laatste wijn-spijscombinatie.

Wat krijg ik tijdens de WijnSpijs wandeling?

Bij ieder restaurant kun je genieten van een unieke wijn-spijservaring. Ontdek verrukkelijke gerechtjes die, met een gewicht van ongeveer 125 gram, de perfecte omvang van een tussengerecht hebben. Elk gerecht wordt begeleid door een bijpassende 100 ml wijn, waardoor de smaakervaring compleet is. De WijnSpijs wandeling kan je dus in zijn geheel zien als een uitgebreide lunch.

Tijdens de wandeling word je werkelijk verrast door de zorgvuldig samengestelde wijn-spijscombinaties. Wat jij tijdens de wandeling krijgt verklappen wij nog niet! Dat maakt de WijnSpijs wandeling juist zo leuk, dus laat je verrassen!
ā€‹
Wij proberen het schenken van witte en rode wijn eerlijk te verdelen onder de restaurants, zodat je van beide evenveel krijgt tijdens de wandeling. Aangezien elke groep bij een ander restaurant begint kan het zo zijn dat je bij je eerste stop een rode wijn geserveerd krijgt. Ook proberen wij de gerechten zo goed mogelijk te verdelen tussen vis, vlees en vega.

Hoe zit het met mijn route?

Om het voor iedereen een feestelijke en vlotte ervaring te maken, vragen we je vriendelijk om de voorgeschreven route nauwkeurig te volgen. Het is echt belangrijk, want op die manier voorkomen we mogelijke uitdagingen voor de restaurants vanwege hun capaciteit. We hebben met enthousiasme diverse routes samengesteld om jou een onvergetelijke culinaire wandeltocht te bezorgen. Tijdens de WijnSpijs Wandeling maken meer dan 300 gasten deel uit van het festijn, verdeeld over 6 verschillende routes. Deze routes zijn met zorg vooraf bepaald, en er zijn meerdere opties beschikbaar, zodat je zelf jouw ideale begin- en eindpunt kunt kiezen bij het bestellen van tickets of via de app.

Was dit een antwoord op uw vraag?