Alle collecties
WijnSpijs Wandeling
Welke restaurants zitten er in mijn culinaire wandeling?
Welke restaurants zitten er in mijn culinaire wandeling?

De restaurants op jouw ticket

Laura avatar
Geschreven door Laura
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We streven ernaar om de deelnemende restaurants aan jouw culinaire wandeling zo snel mogelijk bekend te maken, hoewel dit soms iets later kan zijn dan je van ons gewend bent. Je kunt altijd de laatste updates raadplegen op onze website en ook in de handige WijnSpijs app!

Normaal gesproken bestaat een WijnSpijs Wandeling uit 6 restaurants, maar we houden van variatie, dus soms kiezen we voor 5 of zelfs 7 culinaire stops! Het is goed om te weten dat je altijd 6 heerlijke wijn-spijscombinaties krijgt. Mocht je een ander aantal dan 6 zien, kijk dan gerust op onze website onder 'good to know' voor een uitleg waarom dit zo is en wat je kunt verwachten.

Uiterlijk de vrijdag voor jouw wandeling worden alle restaurants definitief vastgesteld en kun je de details in de app vinden.

Ontdek meer over de app en geniet van de heerlijke variatie die onze culinaire wandelingen te bieden hebben.
ā€‹

Zie je meer dan 6 restaurants?

In sommige steden maken we meerdere routes met meer dan 6 restaurants. 'Jouw' restaurants staan vrijdag voor je wandeling definitief in de app.



Zie je minder dan 6 restaurants?

Staan er nog geen 5 of 6 restaurants bij de wandeling? Uiterlijk de vrijdag voor de wandeling worden ze bekend gemaakt !

Was dit een antwoord op uw vraag?