• Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Ik ben vegetarisch/allergisch. Kan ik dan meedoen?

Zeker! Geef je dieetwensen vooraf door, en de restaurants houden er rekening mee.

Wijzigingen kun je doorgeven tot vrijdag 17:00 uur voor de wandeling! Daarna is het niet meer mogelijk. Ben je toch iets vergeten? Neem dan contact met ons op via de live chat of e-mail.

Allergieën en uitzonderingen kun je op 2 manieren doorgeven:

Tijdens het bestellen bij stap 3

1. Selecteer bovenin de persoon waarvan je de allergieën wilt toevoegen.
  2. Vind 1 of meer relevante allergieën aan.
  3. Of vul een alternatieve in, in het tekstvakje.
  4. Als je klaar bent, klik je op "Volgende".

Stap 3 - Allergieën

Als je besteld en betaalt hebt, via de app

1. Open je ticket in de app.
  2. Navigeer naar het menu "Details".
  3. Tik op het potloodje naast de deelnemer waarvan je iets wil aanpassen.
  4. Selecteer een allergie/dieetwens uit de lijst.
  5. Of voer een aangepaste allergie in.

Allergieen in de app

De informatie in jouw ticket wordt 1-op-1 gepresenteerd aan de restaurants. Wees dus bondig, compleet en duidelijk.