• Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Hoe verzilver ik mijn cadeaubon?

Als je een cadeaubon hebt gekregen, kun je hiermee afrekenen in onze webshop.

De cadeaubon van WijnSpijs is alleen te gebruiken voor WijnSpijs Wandelingen en geen betaalmiddel in de restaurants.

Op je cadeaubon staat een code. Houd deze bij de hand!

1. Doorloop het bestelproces op de website of in de app voor de wandeling die je wilt doen.
  2. Klik op "Afrekenen" om naar je winkelwagen te gaan.
  3. In je winkelwagen zie je rechtsonder een oranje vak (zie afbeelding hieronder)
  4. Daar vul je de code in.
  5. Klik op "Add".
  6. Het bedrag van je cadeaubon wordt verrekend.

Heb je een code gekregen na een annulering? Volg dan dezelfde stappen.

Cadeaubon