Route wijzigen

Ik wil mijn route aanpassen, hoe werkt dit?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

WijnSpijs Wandeling

Tot 40 uur voor aanvang van het evenement kun je je route wijzigen, tenzij een bepaalde route al vol zit. Je wijzigt dit in de WijnSpijs App, waarin je je ticket geactiveerd hebt.

Onder het kopje 'route' kun je je gewenste start- of eindpunt kiezen.

⭑ Wil je jouw ticket koppelen aan een bestelling van iemand anders en zo samen dezelfde route lopen? Klik dan hier.

Het is van belang dat je de volgorde van de restaurants volgt die in je WijnSpijs Ticket staat!

Er lopen honderden mensen mee. Om dat in goede banen te leiden werken we met vaste routes. De route is de volgorde waarin je de restaurants bezoekt.

De route kun je vinden in je app. Houd je hier alsjeblieft aan! Dan blijft het werkbaar voor de restaurants en voor jou een leuk evenement.