Sommige WijnSpijs Restaurants worden gevraagd voor het WijnSpijs Surprise Dinner.

Vanuit de horeca krijgen we steeds vaker de vraag of we óók op andere doordeweekse dagen iets kunnen organiseren. Weekenddagen zit men toch wel vol, maar de rest van de week blijft struggelen.

Daarom hebben we begin 2019 het Surprise Dinner gelanceerd. Een combinatie van een unieke culinaire beleving voor de gast, en een efficiënte bezetting van tafels die anders leeg zouden staan, voor het restaurant.

Wat boekt de gast?

De gast reserveert een driegangenmenu, inclusief wijnarrangement, in drie verschillende restaurants, zónder te weten welke restaurants dat zijn. Als verrassing wordt er voorafgaand aan het voorgerecht een amuse geserveerd en na het dessert koffie of thee.

Surprise Dinners zijn altijd op donderdagavond. De gast krijgt donderdagochtend om 10:00 uur een berichtje, waar zij 's avonds om 19:00 uur hun voorgerecht gaan doen.

Tijdens het voorgerecht komen ze pas te weten waar het hoofdgerecht zal zijn. En tijdens het hoofdgerecht wordt de laatste locatie voor het nagerecht bekend gemaakt.

Als restaurant weet je natuurlijk wel wat je kan verwachten 😉.

Wil je je ook aanmelden? Dat kan natuurlijk! We hebben de meeste plekken al gevuld, maar kunnen je altijd overwegen voor de wachtlijst.

Stuur ons een berichtje! ↘️

Heeft u het antwoord gevonden?