Om in de huidige extreme en onzekere situatie iedereen zo goed als we kunnen tegemoet te komen en tegelijkertijd ons bedrijf draaiende te houden, stellen we (ons inziens) passende en leuke alternatieven voor.

De tegoedbon die je ontvangt, is onbeperkt geldig en te gebruiken voor alle producten van WijnSpijs. Denk aan Surprise Dinner, Walking Dinner, maar ook de WijnSpijs Academy.

Ook kunnen we je tickets kosteloos ruilen voor elke andere wandeling naar keuze. Dat betekent dat je kunt kiezen uit wandelingen in tientallen steden, met data tot eind volgend jaar. Sommige van die wandelingen zullen iets duurder zijn: dat verschil betalen wij.

Misschien wel de beste oplossing is de Ontdek je Smaak Wijncursus van de WijnSpijs Academy. Deze is natuurlijk 100% Corona-proof en kun je volgen wanneer het jou uitkomt, je hele leven lang.

De cursus is inclusief 6 flessen wijn, dat maakt hem normaal ietsje duurder dan een WijnSpijs Wandeling (€147,-). Om te voorkomen dat je bij moet betalen, bieden we hem nu aan voor de prijs van 2 WijnSpijs tickets (€128,-).

Juridisch gezien heb je recht op een terugbetaling. In deze gekke tijden volgen wij net als onze collega's in de evenementenbranche dit initiatief: www.bewaarjeticket.nl.

We hopen van harte dat je besluit om je tickets te bewaren of in te wisselen voor een van de genoemde alternatieven. Je zou ons hier heel erg mee helpen.

Mocht je toch je terugbetaling willen, dan volgen we de voorwaarden van bewaarjeticket.nl.

Dat betekent dat we ongeveer 30 dagen na de nieuwe datum van je culinaire wandeling gaan terugbetalen. Dit is op zijn vroegst begin februari.

Dat duurt nog even. Daar zijn we ons van bewust. Helaas vraagt de huidige situatie om dit beleid, en kunnen we hier géén uitzonderingen op maken.

Wil je hier gebruik van maken? Laat ons dat weten via de chat rechtsonder in je scherm. Houd je bestelnummer bij de hand!


Heeft u het antwoord gevonden?