Wat super leuk dat je de wijncursus cadeau wil doen!

Wat het makkelijkst is, is dat je de cursus op jouw eigen naam besteld. Jij krijgt dan alle informatie binnen, zodat het voor degene die je het cadeau doet nog een verrassing blijft.

Daarna kan je ons een chatbericht of mailtje sturen met het e-mailadres en de voor- en achternaam van de persoon waarop de gebruiker mag worden aangemaakt. Wij zullen deze dan voor je aanmaken en je de juiste gegevens voor hem/haar geven. Jij kan zijn/haar inloggegevens dan bij het cadeau geven met hem/haar delen 😄