Op dit moment staan de WijnSpijs Wandelingen even on hold. Wanneer we groen licht krijgen van de overheid, staan wij klaar om weer hele toffe Wandelingen te organiseren.

Omdat we begrijpen dat deze periode veel onzekerheid met zich mee brengt, maar we je wel de kans willen geven om jouw favoriete Wandeling te boeken, kun je nu tickets reserveren. Betalen doe je wanneer we zeker weten dat jouw wandeling doorgaat.

Hoe het werkt:

  1. Ga naar deze website om een reserveringsaanvraag te doen.

  2. Vul het formulier in en kies de juiste wandeling. Je kunt op dit moment alleen voor maart, april en mei reserveren.

  3. Na het invullen ontvang je een e-mail om je e-mailadres te bevestigen, het is belangrijk dat je dit doet. Als je niet bevestigd, zien wij jouw reservering niet. Het kan zijn dat deze in je spam terecht komt.

  4. Wanneer we je reserveringsaanvraag binnen hebben, checken wij of er nog genoeg tickets beschikbaar is. Je reservering is dus ook pas definitief wanneer wij deze bevestigd hebben. Je ontvangt, uiterlijk de volgende werkdag, een mail van ons met meer informatie.

  5. Wanneer we groen licht krijgen van de overheid en zeker weten dat jouw Wandeling doorgaat, heb je twee weken om te betalen. Hierover ontvang je instructies in de mail.

Heeft u het antwoord gevonden?