Stap 1: Download de App

• Open de App Store en typ 'WijnSpijs' in.

Let wel op! Er zijn 2 WijnSpijs Apps beschikbaar in de App Store, namelijk; 'WijnSpijs en WijnSpijs Restaurants '. Als klant moet je de WijnSpijs App kiezen:)

• Vervolgens klik je op 'Downloaden'. Het downloaden van onze App is gratis!

Stap 2: Registratie

• Registreer je met je e-mailadres en kies een wachtwoord. Zo simpel is het!

Nu heb je een account bij WijnSpijs en kun je via de App WijnSpijs Wandelingen, BierSpijs Wandelingen en Surprise Dinners aanschaffen.

Ook kun je nu alle restaurants bekijken waar WijnSpijs mee samenwerkt.

Geniet van het browsen op de App :)