Jazeker, dat kan!

Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen hun mobiel om dingen online te kopen en bij WijnSpijs kan dat ook!

Stap 1: Download de App

• Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat je de App hebt gedownload op je telefoon. Voor meer uitleg hoe dat moet kun je hier even kijken.

Stap 2: Kies je arrangement

• Neem een kijkje in ons agenda van alle WijnSpijs Wandelingen, BierSpijs Wandelingen en Surprise Dinners die er gepland staan. Uit deze lijst kun je dus kiezen welk arrangement/stad/datum je wilt.

• Eenmaal gekozen kun je de uitleg van het evenement even bestuderen voordat je ervoor kiest om deze ‘te kopen’ via het icoontje van het winkelmandje.

• Vervolgens kies je het aantal mensen EN voeg je eventuele dieetwensen toe.

• De volgende stap is ‘ kies je route’ en dan ben je er bijna:)

Stap 3: Betaal

• Klik op 'afrekenen'. En voilá!

De tickets zijn gelijk zichtbaar in de App en je krijgt ook een bevestiging via e-mail met alle info van je gekozen evenement.

Geniet ervan!