Het is handig om je bestelling te koppelen aan die van je vrienden. Op die manier weet WijnSpijs ook gelijk dat jullie de Wandeling samen gaan doen.

Let op! Het koppelen van een bestelling zorgt er alleen voor dat je dezelfde route loopt. Je hebt je eigen ticket WEL nodig tijdens het evenement.

Stap 1:

• Open de mobiele App

Stap 2:

• Klik linksonder op 'agenda'

• De optie om jouw bestelling te koppelen aan die van iemand anders staat linksboven op het scherm onder 'koppelen'.

Stap 3:

• Vul het bestelnummer in van hem/haar en klik op 'zoek'.

Stap 4:

• Heb je meerdere bestelnummers die je aan mekaar wilt koppelen? Volg dezelfde stappen van hierboven dan nogmaals.