Stap 1:

Om te beginnen moet je de mobiele App downloaden. Hoe dat moet kun je hier zien.

Stap 2:

Om verder te gaan moet je op de App inloggen. Als je nog niet geregistreerd bent bij WijnSpijs kun je hier zien hoe dat moet. Als je via de website al een WijnSpijs product hebt gekocht, dan moet je die e-mail gebruiken om mee in te loggen.

Stap 3:

Klik op 'profiel'

Stap 4:

Kies wat je graag wilt veranderen en klik op die keuze (wachtwoord, gegevens of adressen)

Stap 5:

Verander je data en klik op 'opslaan'.