Zodra je besteld en betaald hebt, krijg je twee e-mails: 1 met de factuur en 1 met instructies over je kaartje.
Het kan zijn dat het ticket in je spam-, of reclame folder is terechtgekomen.

GELUKKIG HEB JE DIE MAILS NIET NODIG

De tickets staan voor je klaar in de WijnSpijs App. Het werkt heel makkelijk!
Klik op de button voor een stap voor stap handleiding.

Heb je wel een bevestiging nodig of een factuur?

Laat het ons weten (stuur bijvoorbeeld een mailtje info@wijnspijs.nl) en we versturen de bevestiging nogmaals naar het email adres waarmee je bestelt hebt.

Check jij dan nog even je spam-, en reclamefolder? 🙂