De 5 meest gestelde vragen van dit moment
Hoe gebruik ik mijn cadeaubon of couponcode?

Couponcode of giftcard gebruiken als betaalmiddel op wijnspijs.nl

Laura avatar
Geschreven door Laura
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je wilt jouw bestelling afrekenen met een coupon code of een cadeaubon?
Hier lees je welke stappen je neemt!

1. Ga naar www.wijnspijs.nl

2. Selecteer een WijnSpijs Wandeling of Speciaalbier Tour die je wilt boeken.

3. Druk op 'koop een kaartje'

4. Selecteer het aantal personen en druk op 'volgende'.

5. Geef eventueel een allergie door en klik op 'volgende'.

6. Geef eventueel het bestelnummer door van mensen met wie je samen wil lopen om je bestelling te koppelen en klik op 'winkelwagen'

7. Je ziet vervolgens linksonder een rode knop staan met 'cadeaubon? Voeg hier je code toe' staan. Klik en vul je je couponcode in en druk je op 'Toevoegen'.
Het bedrag van de couponcode wordt van het totaalbedrag afgetrokken!

Veel plezier met je product!