Geef je mening in onze enquete

We horen graag van je! Geef je mening en feedback

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je alles over de enquete:

Waarom vul je de enquete in?

Niet alleen wij, maar ook de deelnemende restaurants horen graag van je! Wij vinden jouw mening erg waardevol. Zo kunnen wij de WijnSpijs Wandeling verbeteren. Ook kunnen de deelnemende restaurants zien wat er beter kan en wat er goed gaat!

Hoe vul in de enquete in?

Je kunt per restaurant jouw mening invullen in de WijnSpijs app wanneer je bent ingelogd.

Hoe zat het ook alweer met tickets en inloggen?

Als je je ticket selecteert en bovenin op 'route' klikt zie je de volgorde van de restaurants. Hier kun je per restaurant een beoordeling achter laten. Klik op een restaurant en je krijg de enquete te zien.

Je kan elk restaurant beoordelen op gerecht, wijn, de combinatie, de service en de ambiance. Vergeet niet op 'verzenden' te klikken.

Naast de restaurants kan je ook het algehele event beoordelen. Klik bovenin op op het tabblad 'ticket'. Je zit nu de details van het evenement staan en een knop 'Beoordeel evenement'. Klik op deze knop en je kan het evenement beoordelen, vergeet niet op verzenden te klikken!

Wat doen wij met de informatie die uit de enquete komt?

We delen de informatie die uit de enquete komt met de restaurants en met elkaar. De restaurants kunnen op basis van deze informatie zien wat ze goed doen en wat nog beter zou kunnen! Ook wij bespreken de resultaten zodat we de events steeds leuker en beter kunnen maken.

Dus namens de restaurants en ons hele team: bedankt voor je mening!