Wat is de WijnSpijs Wandeling

Wat kan je tijdens de WijnSpijs Wandeling verwachten.

Laura avatar
Geschreven door Laura
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer is de WijnSpijs Wandeling?
De WijnSpijs wandeling vindt plaats op zondag tussen 12:00 en 17:00. Je loopt op jouw eigen tempo jouw vaste route die je in de app ziet staan. Zorg ervoor dat je in ieder geval voor 17:00 bij het laatste restaurant bent!

Wat krijg ik tijdens de WijnSpijs wandeling?

Bij elk restaurant krijg je een wijnspijs combinatie geserveerd. De gerechtjes zijn ongeveer 100/150 gram en worden geserveerd met 100 ml bijpassende wijn. De gerechten zijn dus de grootte van een tussengerecht.

De WijnSpijs wandeling kan je dus in zijn geheel zien als een uitgebreide lunch.

Wat jij tijdens de wandeling krijgt verklappen wij nog niet! Dat maakt de WijnSpijs wandeling juist zo leuk, dus laat je verrassen!

Wij proberen het schenken van witte en rode wijn eerlijk te verdelen onder de restaurants, zodat je van beide evenveel krijgt tijdens de wandeling. Aangezien elke groep bij een ander restaurant begint kan het zo zijn dat je bij je eerste stop een rode wijn geserveerd krijgt.

Ook proberen wij de gerechten zo goed mogelijk te verdelen tussen vis, vlees en vega.

Hoe zit het met mijn route?

Er lopen tijdens de WijnSpijs Wandeling meer dan 300 gasten mee. De gasten worden onderverdeeld in 6 verschillende routes. De routes voor de WijnSpijs wandelingen worden vooraf gemaakt en er zijn er zijn altijd meerdere routes. Je kan zelf een gewenst begin- en eindpunt kiezen tijdens het bestellen van de tickets of in de app.


Was dit een antwoord op uw vraag?