Alle collecties
Algemene vragen
Het verschil tussen een WijnSpijs Wandeling en een Speciaalbier Tour.
Het verschil tussen een WijnSpijs Wandeling en een Speciaalbier Tour.
Wat is het verschil tussen de wandelingen?
Laura avatar
Geschreven door Laura
Meer dan een week geleden bijgewerkt

WijnSpijs vs. Speciaalbier Zin in een culinaire tour? Kies tussen een WijnSpijs Wandeling of een Speciaalbier Tour! Ze zijn allebei te gek, maar we lichten graag de verschillen toe.

Wijn & Spijs in de Spotlight

De WijnSpijs Wandeling draait om de perfecte match tussen wijn en eten. Bij elk gerecht krijg je een speciaal geselecteerde wijn. Gezellig aanschuiven aan een gedekte tafel hoort er ook bij. Maar bij de Speciaalbier Tour staat juist het bier centraal en proef je allerlei bijzondere biertjes.

Smullen Maar!

Het type eten verschilt ook. De WijnSpijs Wandeling serveert een tussengerecht passend bij de wijn. Bij de Speciaalbier Tour krijg je een snack. Dus, culinaire verwennerij versus bierproeven!

Met name het verschil in het eten zorgt voor het verschil in prijs. De Speciaalbier Tour is tenslotte een stuk goedkoper!

De Keuze is aan Jou

Ben je een wijnliefhebber en dol op lekker eten? Kies de WijnSpijs Wandeling! Meer interesse in speciaalbier? Ga voor de Speciaalbier Tour! Hoe dan ook, beide tours zijn unieke en smakelijke ervaringen die je zeker niet wilt missen!

Was dit een antwoord op uw vraag?