Informatie voor restaurants
Heb je een restaurant en doe je mee (of wil je meedoen) met de WijnSpijs Wandeling?
Algemeen
- Wat is de WijnSpijs Wandeling?
- Waarom meedoen met de WijnSpijs Wandeling?
- Hoe kan ik meedoen met mijn restaurant?
- Waarom zie ik hier niet meer informatie?
- Ik doe mee! Wat kan ik nu verwachten?
- 9 tips van andere horeca ondernemers
- Kan ik me nog afmelden?
Voorbereiding en planning
- Welke ondersteuning bieden jullie bij de voorbereiding?
- Hoe werkt het met rondes en tijdschema's?
- Alles over de 'Briefing'
- Hoe laat begint en eindigt de Wandeling?
- Hoeveel tickets worden er maximaal verkocht?
- Hoeveel bezoekers kan ik verwachten?
Gerechten en dranken
- Waarom moet ik mijn gerecht en wijn doorgeven?
- Zal ik gasten een keuze geven?
- Hoe gaan we om met diëten en allergieën?
- Kan ik van wijn/gerecht wisselen?
- Moet ik kraanwater serveren?
- Mag ik ook een vegetarisch gerecht serveren?
- Moet ik persé wijn serveren?
- Mag ik wat goede/foute voorbeelden zien?
- Wat serveren de andere restaurants?
- Hoeveel moet ik serveren?
Gasten en service
Financieel
- Wanneer wordt de betaling gedaan?
- Hoe werkt het met de BTW?
- Wie moet ik factureren?
- Ik wil een kopie van het betaaloverzicht
- Waar geef ik mijn IBAN door?
- Wanneer wordt het geld overgemaakt?